Schoonheidszorgen Happy‐Body

Een blije geest in een verzorgd lichaam!

Filosofie van HAPPY BODYfotos-filosofie

Happy Body is de naam, een blije geest in een verzorgd lichaam is het motto!

Wat een schoonheidsstudio allemaal kan bieden weet iedereen. Schoonheidsinstituten rijzen als paddestoelen uit de grond en de reclameboekjes schreeuwen ons toe welke producten we kunnen gebruiken om er jonger, stralender en levendiger uit te zien. Om af te slanken, om er steviger uit te zien enz…

Happy-Body vertrekt vanuit het idee dat schoonheid van binnen zonder twijfel een basis moet zijn voor schoonheid van buiten. Een gezonde leveninstelling, een gezonde voeding zijn de onmisbare ingrediënten voor een verzorgd, mooi lichaam.

Iedere dag biedt een nieuwe mogelijkheid en zit vol kansen om het welzijn van je lichaam, geest en ziel te verbeteren. Je hoeft niet fanatiek te zijn om te werken aan een blije geest en een verzorgd lichaam! Een vreugdevolle instelling en een kleine kritische blik op wat je eet, de juiste verzorging van je huid en ten gepaste tijde wat beweging, zonder dit op een overdreven manier te beleven, en zonder dat dit hopen geld kost, moeten voldoende zijn! Maak heel bewust een levenskeuze waar niet alleen jezelf maar ook de wereld beter van wordt!

Maar natuurlijk gaat dit alles gepaard met een optimale verzorging. Een goede verzorging van je huid is inderdaad essentieel om jezelf gezond en mooi te voelen. Het instandhouden van onze beschermende barrière, de huid, kan, door ze optimaal te ondersteunen. Een perfecte jonge huid kan deze taak op eigen kracht aan. Maar perfecte huiden zijn eerder uitzondering dan regel, en ook de meest perfecte huid veroudert, vroeg of laat!

Daarnaast heeft Happy Body één gouden regel. Zo weinig mogelijk apparatuur gebruiken. Ik ga van het standpunt uit, dat het huidige levensritme weinig plaats biedt voor hartelijkheid en aandacht. Persoonlijk contact en luisteren met het hart worden in onze samenleving verwaarloosd. Bij Happy Body wordt gestreefd naar werken door en met mensen. Apparatuur is zo koud en fantasieloos dat het niet past binnen de filosofie van Happy Body! Zeg nu zelf, wat is aangenamer, een levensechte massage, met warme handen op je huid en het gevoel dat iemand je z’n volledige aandacht schenkt of in je eentje geïnstalleerd worden met één of ander massage apparaat op je huid in een eenzame kamer?